VIDEO SNIMANJE DOGAĐAJA

Video snimanjem smo počeli da se bavimo 2016. godine, kada se javila potreba za video prilozima u medijima, ali i kratkim reklamama za klijente. Posao snimanja smo od samog starta shvatili ozbiljno i trudili smo se da učimo kroz svaki video prilog. Ubrzo smo „ispekli zanat“, nabavili profesionalnu opremu za snimanje i sada smo u mogućnosti da ovu uslugu ponudimo i drugima.

Za potrebe klijenata možemo obezbediti snimanje događaja sa tri HD video kamere, sa bežičnim mikrofonima, profesionalno osvetljenje, kao i posebno snimanje zvuka sa tri studijska mikrofona koji su prilagođeni za rad na terenu.

Za poslednjih nekoliko godina, napravili smo na desetine video priloga, snimali smo sportske događaje, utakmice, koncerte, kulturno-umetničke manifestacije, političke skupove, reklame, konferencije, radionice… Sa željom da još više naučimo, prihvatamo sve vrste poslova, na vama je samo da nas kontaktirate.

VIDEO MONTAŽA

Posle video snimanja, na red dođe i montaža. Govoreći iz iskustva, koliko god dobro da snimite, ako se montaža ne napravi kvalitetno, vaš video je izgubio svoju vrednost. Sirovi ili integralni snimak sa kamere je potrebno dodatno obraditi, ako želite da to izgleda profesionalno. Potrebno je možda ispraviti ugao, napraviti korekciju boja, popraviti svetlost, stabilizovati snimak, dodati natpise, najavu, odjavu… i još mnogo toga da bismo došli do gotovog snimka koji je spreman za objavljivanje. Posebnu pažnju treba posvetiti zvuku, ali to je sad već duga priča.

Naši montažeri vladaju programima kao što su Sony Vegas, Adobe Premier, Adobe After Effects, odlično se snalaze i u Adobe Photoshop-u, tako da možete očekivati vrhunske rezultate. Još bolji rezultati će biti ako nas angažujete i za snimanje i za montažu, tako da, na vama je da odlučite.

IZRADA VIDEO REKLAMA

Iako video reklame traju kratko, oko njih ima najviše posla. Lakše nam je da snimimo dokumentarni film od dva sata, nego video reklamu koja traje minut i trideset sekundi. Na našu sreću, kreativnost je nešto što nam nikada ne fali, tako da sa zadovoljstvom prihvatamo svaki izazov u ovom poslu. Uz kreativan tim, profesionalnu opremu i veliko iskustvo, u mogućnosti smo da snimimo video reklamu bilo kog tipa, na bilo kom mestu.

Pozivamo vas da dođete u našu firmu i da zajedno smislimo scenarijo, a režiju, snimanje i montažu ostavite profesionalcima, odnosno nama.

SNIMANJE VIDEO SPOTOVA

Ukoliko se profesionalno bavite muzikom i potreban vam je video spot za sledeći hit, došli ste na pravo mesto. Možemo vam ponuditi snimanje video spotova na bilo kojoj lokaciji i bez obzira na muzički žanr. Svesni ste da u eri interneta i video sadržaja morate da držite korak sa konkurencijom, ako želite makar mali deo tržišta. Ako ste već uložili vreme i novac u snimanje pesme, budite spremni na još jedno malo ulaganje, a to je video spot koji treba da bude zanimljiv i privlačan publici.

STUDIJSKO SNIMANJE

Iako nemamo svoj studio, imam svu potrebnu opremu za video snimanje koju možemo postaviti na bilo koju lokaciju. Postoji bezbroj razloga zašto je nekome potrebno studijsko snimanje, a mi smo tu da omogućimo i realizujemo sve ideje i predloge klijenta. Što se lokacija tiče, možemo obezbediti sportske sale, koncertne dvorane, čitaonice, pozorišta, bioskopske sale.

AUDIO MONTAŽA

Audio montaža podrazumeva uklanjanje smetnji sa audio zapisa, sastavljanje više fajlova u jedan, popularno „trimovanje“, aranžiranje pesama, filtraciju vokala i još mnogo toga kako bi vaš snimak bio vrhunskog kvaliteta.

Što se iskustva tiče, naš tim je pružao usuluge ovog tipa u oblasti snimanja podkasta, radio emisija, dokumentarnih filmova, audio zapisa za osobe sa oštećenim vidom, a najviše smo se bavili čišćenjem smetnji sa terenskih video snimaka.

IZRADA AUDIO DŽINGLOVA

Kratki audio džinglovi, radijske reklame, najave, uvodi, špice, možemo da snimimo šta god vam treba.