Pozovite nas +381 60 483 88 38

Udruženje Biserni osmeh – Izrada sajta

Posebno smo radosni kada pravimo sajt za neko udruženje, pogotovo ako je reč o udruženju koje se bavi mladima i decom. Udruženje „Biserni osmeh“ iz Trstenika osnovano je u martu 2019. godine sa ciljem da pruži podršku mladim naučnicima, sportistima i umetnicima na njihovom putu do uspeha.

Kada je reč o sajtu, njihova želja je bila da posetiocima pruže sve potrebne informacije o udruženju, ali opet da sajt zadrži određeni minimalizam što će i administratorima olakšati posao.

Donji deo početne stranice

Gornji deo sajta, odnosno heder, sadrži kontakt telefone, email i linkove do profila na društvenim mrežama, tako da su kontakt informacije uvek dostupne i u prvom planu. Takođe, heder sadrži i dugmiće za izbor jezika na sajtu, što znači da je sajt višejezični i otvorena je mogućnost da se dodaje još jezika.

Početna stranica sadrži veliki slajder sa fotografijama, uvodni tekst, dva brojača o značajnim ciljevima koje je udruženje postiglo i naravno poslednje tri informacije iz rubrike „Aktivnosti i projekti“.

Stranica „Projekti“

Pored nekoliko statičnih stranica koje sadrže više informacija o udruženju, posebnu pažnju smo posvetili stranici „Projekti“ koja verno prikazuje sve aktivnosti ovog udruženja. Klikom na fotografiju ili naslov, posetioci mogu pročitati kompletnu vest.

Kontakt stranica na engleskom jeziku

Obavezna, ali ne i manje važna Kontakt stranica sadrži formu koja prosleđuje poruku na email, zatim linkove do društvenih mreža i Google mapu sa tačnom fizičkom adresom.

Web sajt je baziran na WordPress platformi, optimizovan je za mobilne uređaje i povezan sa društvenim mrežama radi lakšeg deljenja sadržaja.

Tagged

Related Posts