Izrada sajta nije nešto što bi trebalo poveriti bilo kome, jer nije dovoljno da se neko razume u internet i računare da bi znao da napravi sajt. Izrada sajtova je osnovna delatnost agencije Mindstorming koja se time bavi od 2001. godine. Iza nas se nalazi na stotine uspešnih web projekata, a isto toliko i zadovoljnih klijenata.

Izrada sajta – Kako mi radimo?

Mi smatramo da je izrada sajta veoma ozbiljna stvar. Zato budite sigurni da ćemo slediti sve ono što je u skladu sa konceptom i delatnostima Vašeg preduzeća. Od samog starta sajt pravimo tako da zadovolji sve potrebe ciljne grupe Vaših posetilaca.

Sajtovi koje mi pravimo izgledaju moderno i u trendu. Uvek se trudimo da na vizuelni identitet Vašeg preduzeća primenimo korporativni dizajn, kako bi web sajt oslikao rad Vašeg preduzeća na najbolji mogući način.

Posebnu pažnju poklanjamo sadržaju sajta. Svi tekstovi, kao i multimedijalni sadržaji moraju biti kvalitetno formatirani, ali i dobro optimizovani, kako za pretraživače tako i za Vaše posetioce. Uvek obraćamo pažnju na svaki pojedinačni detalj.

Pošto živimo u eri društvenih mreža podrazumeva se da izrada web sajta nije gotova sve dok se sajt ne prilagodi i ne integriše sa društvenim mrežama koje želite da koristite, ili sa onim mrežama koje su prikladne za Vaše poslovanje.

Svaki izrađeni sajt koji izađe iz naše web kuhinje je dobro zaštićen u odnosu na sve vrste internet zloupotreba. Posebnu pažnju posvećujemo svakom segmentu bezbednosti CMS-a, kako softveru koji ga pokreće, tako i svim pojedinačnim dodacima koji su na njemu instalirani.

Izrada web sajta – Odakle početi?

Ako Vam je potrebna izrada web sajta, za početak bi bilo dovoljno da nas kontaktirate. Potrebno je da nas upoznate sa svojim delatnostima, kao i sa načinom poslovanja Vaše firme. Nakon toga mi dajemo konkretan predlog i tehničko rešenje, a takođe Vas upoznajemo i sa troškovima, kao i sa cenom naše usluge.

Izrada web sajtova u našoj izvedbi je uvek u potpunosti otvorena za Vas kao našeg klijenta i poslodavca. To bukvalno znači da u toku same izrade Vi sve vreme možete da pratite na čemu trenutno radimo. Razume se da je poželjno da se usput konsultujemo i dogovaramo o tome u kom smeru treba da ide sama izrada sajta.

Na kraju, budite sigurni da ćemo ispoštovati svaki Vaš predlog i da ćete dobiti i više i bolje nego što je na početku dogovoreno. To je stvar našeg poslovnog principa!

Cena izrade sajta

Ako ne želite neki od dole navedenih predefinisanih paketa, onda Vam možemo ponuditi pojedinačnu uslugu izrade sajta. Cena takve usluge pre svega zavisi od kompleksnosti izrade i veličine Vašeg sajta.

Cena izrade najprostijih sajtova je 24.000 din, dok kompleksniji sajtovi koštaju malo više.

Dole navedeni paketi su kreirani sa ciljem da sve usluge dobijete po principu “ključ u ruke”, što u stvari podrazumeva da nema skrivenih troškova, tj. da kasnije ne morate da razmišljate o kupovini hostinga ili bilo čega drugog. Kupovinom ovih paketa dobijate sve usluge u jednoj celini, uključujući i gotov web sajt.

Ukoliko vam je potreban jednostavan sajt koji će verno da prikaže vašu firmu, udruženje, stranku, sportski klub ili slično, preporučujemo vam osnovni paket koji će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe.

  • Domen: .com .net .org
  • Prostor: 5 GB
  • Dizajn: Osnovni
  • Tip sajta: Prezentacija ili blog
  • Broj stranica: <10
Stisnite dugme za uređenje da promenite ovaj tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Sadržaj preklopnika