Pozovite nas +381 60 483 88 38

Osvežite svoj sajt – Prednovogodišnja ponuda

S vremena na vreme, svakom treba osveženje. Pogotovo kada se radi o sajtovima. Ako ih ne osvežavate, možete slobodno da ih uklonite sa interneta. Dodavanje novih informacija, izmena ponude, kontakt podataka, dodavanje nekih novih stranica, novih proizvoda i usluga, sve je to deo redovnog osveženja koji morate da uradite barem jednom godišnje.

Predstavljamo vam našu refresh ponudu

Za početak, besplatno ćemo pregledati vaš web sajt i ustanoviti šta je prvo na listi prioriteta, odnosno da li su potrebna neka tehnička osvežavanja kako bi sajt zadržao punu funkcionalnost.

Zatim, prelazimo na sadržaj i zajedno sa vama dogovaramo sledeći korak, koje strane zahtevaju izmene, da li je potrebno dodati nove stranice, obrisati stare, itd.

Na kraju, pričamo o dizajnu i eventualnim izmenama na tom polju. Trendovi se konstantno menjaju, treba ih pratiti, treba „biti u trendu“

Cena?

Cena, naravno, zavisi od količine posla. Ako vam kažemo da je ovo prednovogodišnja ponuda, budite sigurni da ćemo tako i formirati cenu.

Pozivamo vas da nas kontaktirate na broj telefona 060/483-88-38 ili putem email adrese info@severin.rs i sigurno ćemo napraviti dogovor!