PISANJE PR TEKSTOVA

Google voli unikatni sadržaj. To je činjenica. Ko se bavi optimizacijom za pretraživače zna koliko je za jedan web sajt značajan unikatni sadržaj. Bilo da vam je potreban statični sadržaj za svoje nove web stranice ili razvijate backlink kampanju, PR tekstovi su prva i najvažnija stvar koja vam treba. Naš tim može da ponudi uslužno pisanje PR tekstova, odnosno kreiranje sadržaja na bilo koju temu. Dužinu tekstova sami određujete, pa tako možemo ponuditi tekstove veličine nekoliko hiljada reči koji su naravno, optimizovani za tražene ključne reči.

Osim backlink kampanja, PR tekstovi vam mogu poslužiti i za obične marketing kampanje, promocije proizvoda ili usluga. Pravi način da opišete svoje poslove, usluge ili proizvode jeste da taj posao prepustite profesionalcima, odnosno nama. Mi vam garantujemo jedinstvene, gramatičke ispravne tekstove koji hipnotišu čitaoca i skreću pažnju na svoj sadržaj.

PISANJE SAOPŠTENJA

Potrebu za saopštenjima imaju svi od političkih partija, preko sportskih klubova, preduzeća, pa do različitih vrsta udruženja. Nije lako sastaviti konkretno saopštenje za javnost, pogotovo ako je reč o teškim temama. Običanog čoveka može da uhvati panika na samu pomisao da mora da sastavi 300-400 reči za javnost. U tom slučaju se javljaju svima dobro poznati problemi, a to je nizak kvalitet rečenica, nejasno opisani detalji, dupliranje istih misli, nedostatak adekvatnih sinonima i slično. Saopštenje bilo koje vrste lepše zvuči kad ga napiše profesionalac koji ume da „vodi“ čitaoca kroz kompletan sadržaj.

Severin vam može ponuditi kontinuiranu saradnju u ovoj oblasti, tako da uvek imate spremna saopštenja za javnost.

PISANJE GOVORA I IZJAVA

Pošto u svom timu imamo i bivše političare, pisanje govora i izjava nam je posebno drago. Ukoliko se odlučite da nama prepustite kompletan PR sektor u vašoj kompaniji (što vam mi toplo preporučujemo), možete očekivati kvalitetne govore i izjave, za sve vrste prilika. Svesni smo da je dovoljno naporno izaći pred kolektiv, kameru ili mikrofon, pa još ako niste spremili dobar govor, propali ste u startu. Upravo zbog toga smo mi tu, da vam olakšamo deo posla za koji je potreban prirodni talenat. Mi vas možemo pripremiti za nastup u javnosti tako što ćete dobiti sve potrebne smernice za govor tela, ponašanje, oblačenje i naravno, kvalitetno pripremljen tekst koji je osnova svega. 

PISANJE RECENZIJA

Treba vam recenzija proizvoda? Nema problema, pošaljite proizvod i mi ćemo u opisu biti veoma detaljni, temeljni i opširni. Usluga pisanja recenzija je naročito pogodna za kompanije koje prodaju svoje proizvode putem web prodavnica. Zbog nedostatka vremena i kreativnosti, opisi tih proizvoda budu šturi, kratki i ne ostavljaju utisak na kupca. Kako bismo rešili taj problem, klijentima nudimo unikatni opis proizvoda ili usluga bilo koje vrste. Još ako je reč o hrani, budite sigurni da ćete dobiti veoma konkretan opis sa nekoliko stotina reči.

PLANIRANJE POLITIČKE KAMPANJE

Kao što smo već rekli, u našem timu možete pronaći i bivše političare koji su svoju karijeru nastavili u oblasti marketinga i odnosa sa javnošću. Upravo zahvaljujući njima, Severin je obogaćen ogromnim iskustvom u osmišljavanju kreativnih političkih kampanja, poštujući sve obavezne elemente u predizbornim aktivnostima.

Veoma dobro poznajemo sve zakone na osnovu kojih se sprovode lokalni, pokrajinski i republički izbori, tako da će kampanja koju mi osmislimo biti pravno sigurna, originalna i veoma ozbiljna. Kada se sastave naše usluge iz oblasti pisanja saopštenja i govora, grafičkog dizajna, organizacionih aktivnosti i novinarstva, možete dobiti vrhunsku političku kampanju koja mora doneti rezultate. Kao Severin tim, učestvovali smo u nekoliko političkih kampanja i možemo samo reći da su se klijenti i sledeći put obratili upravo nama.

PLANIRANJE MARKETING KAMPANJE

Kao što volimo političke kampanje, tako volimo i klasičan marketing namenjen komercijalnim klijentima. Marketing je nešto što se konstantno provlači kroz svaki posao i potrebno ga je ozbiljno shvatiti ukoliko želite da napravite bilo kakav uspeh. U današnje vreme marketing podrazumeva nekoliko veoma važnih kanala koje je potrebno „pokriti“. Pored klasičnih medija, tu su naravno društvene mreže i optimizacija za pretraživače. 

Veoma važnu ulogu igra i grafički dizajn, kao i sve ostale delatnosti koje smo nabrojali na ovom sajtu. Kad se sve sabere, marketing je jedan kompleksan posao koji se nikada ne završava. Upravo zato smo se potrudili da klijentima pružimo što više usluga u okviru jedne kompanije, jer na taj način ostvarujemo jednu snažnu i trajnu saradnju. Ukoliko želite da svoju marketing priču poverite nama, budite sigurni da ćemo je shvatiti ozbiljno, kao svoju.

ORGANIZOVANJE DOGAĐAJA

Kada poznajete puno ljudi, uvek imate veće šanse da nešto pronađete ili nabavite brže od drugih koji moraju da provedu čitav dan na telefonu kako bi nešto „završili“. Kada uz sve to iza sebe imate dugogodišnje iskustvo i poznajete lokalnu sredinu, ako vam je da organizujete bilo kakav događaj. Severin je do sada organizovao književne večeri, projekcije filmova, pesničke večeri, humanitarne akcije, sportska dešavanja i u mogućnosti smo da zajedno sa vama osmislimo i organizujemo bilo kakav događaj. Budite slobodni, kontaktirajte nas.

KAMPANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Poseban deo marketinga čine upravo društvene mreže koje su u današnje vreme uzele veliki deo tržišta i na taj način otvorile novu granu industrije koju smo mi veoma ozbiljno shvatili. Za potrebe naših klijenata, uspešno kreiramo i vodimo Facebook stranice, Facebook grupe, Instagram profile, Twitter profile, YouTube kanale…

Trenutno, na našoj listi se nalazi preko 50 naloga na društvenim mrežama koje unapređujemo i svakodnevno održavamo.