Pozovite nas +381 60 483 88 38

Šlep služba Bubonja – Dizajn vizit karte

Nije svejedno kakav utisak ostavljate na klijente. Pogotovo kada je reč o grafičkim rešenjima kao što je vizit karta. Na prvi pogled, kad klijent uzme od vas vizit kartu, neće obraćati previše pažnje na njen sadržaj. Međutim, posle kad mu zatreba kontakt telefon, email ili adresa web sajta, pokušaće da se seti kako je izgledala vizit karta.

Upravo tu je ključ dobrog dizajna. Vaša vizit karta mora da bude jasna, elegantna i mora da sadrži nešto što će klijenta asocirati na vas. U ovom slučaju, reč je o šlep službi i prevozu putnika. Logično, ubacili smo dve male ilustracije koje asociraju na pomenute delatnosti.

Pored toga, pošto je ovde reč o dve delatnosti, pokušali smo da napravimo simetričnu podelu koja neće narušiti kompletan dizajn, ali će zadržati taj simbol zajedništva. Iako se radi o dve delatnosti, ovo je zapravo jedna firma i na taj način smo i razložili kompletnu ideju pre samog crtanja.

Kada pričamo o upotrebljenim bojama, koristili smo nijanse sa logotipa, tako da kompletno rešenje ne odskače od prepoznatljivih boja koje firma koristi već dugi niz godina.

Priprema za štampu je rađena u Adobe Photoshopu, dimenzije 9.2×5.2cm, 300px/inch.

Tagged